7 abr 2007, 1:19

Защо? 

  Poesía
633 0 1

Защо ли съществува любовта? Защо след като е толкова прекрасна, е толкова болезнена и сложна? Защо, когато се обичат двама, трябва да има трети, който ще ги раздели или поне ще опита? Защо това велико чувство не може да баде изживяно без проблеми, скандали и хора, мразещи влюбените? Защо любовта прави живота толкова сложен, след като самата тя го създава? Защо, след като любовта изчезне, толкова боли? Защо от любов грешим? Защо всички съжаляваме, след като сме треперили от щастие, прегърнати от любимия човек? Защо тази измамница целува, а после ранява толкова жестоко, че имаме чувството, че сме останали без сърце и душа? Защо в един момент сме готови да умрем за любимия, а в следващия го мразим от дъното на душите си и неистово съжеляваме, че сме го срещнали? Защо любовта ни кара да вършим това? Защо?  

© Неда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Защото Любовта е това чувство, което ни прави живи! Тогава се усеща и болката.Остани си все същата, задавай си въпроса и никога да не ти стигнат отговорите. Тя е весела. Тя е смръщена. Тя е кратка. Тя е вечна! Дива, дръзка, плаха, Тя е ад и рай! Никога не Я забравяй! Тя е всичко! Върви към нея, рискувай, тичай! Обичай, обичай...Тогава светът е различен! )
Propuestas
: ??:??