Защо?...
"Желание за доброто имам, но не и сила да го върша..."
Посланието на апостол Павел към Римляните. - 7 : 19
Светът
се смее с нас!...
Когато
сме щастливи,
когато
ни споходи
Радостта...
Но
ридаеме
самотни,
чувства скрили,
когато
сме подвластни
на
Скръбта...
На
Злото
сме проводници
чудесни,
понеже
е всесилно то...
А за Доброто
имаме желание,
но всички
сме безпомощни...
Защо?...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados
Не знам, а много бих желала...!
Философията на Живота!
Вълчо*!