Защо наранявам те така?
Защо го правя всеки път?
Защо... защо... защо?...
Ти помагал си ми
не веднъж и два в живота.
Показвал си ми кое е
"правилно" и "грешно".
Карал си ме да се смея
от сърце в трудни мигове.
А аз просто питам се ЗАЩО?
Защо е нужна тази болка?
Защо да няма... разбирателство...
хармония... любов?...
Защо... защо... и... пак... защо? :(
© Наню Ангелов Todos los derechos reservados
Благодаря ви Сиян, МАрина, Александър, Божидарка и Александра и се надявам, че ви е харесал.