Защо, когато съм сам
и когато нещо ме мъчи,
знаейки, че ти си там,
че щастието не може да сполучи.
Пускайки любима твоя песен,
ровейки из старите албуми,
снимките и всичко с теб,
сълзите, останал съм без думи.
И започвам да се моля за едно,
в сърцето ми остани си, скъпи татко,
защото истинските хора знам,
те винаги са там, но не за кратко!!!
© Илия Левков Todos los derechos reservados