Нощ със дъх на горещо желание
с бързи стъпки след вятъра тича.
Влюбен шепот с плам на признание,
мъжки смях, силует на момиче...
Ден с усмивка от сладко усещане,
топли с ласка една влюбена двойка.
Любовта устрои вълшебно посрещане
на един младеж и една девойка.
Трепет, упоен от бленувано щастие.
Ромоли във простора ручей от смях.
В магията защо не вземем участие?
Защо да не бъдем и ний като тях?
© Калин Пантов Todos los derechos reservados