22 jun 2010, 10:43

Защо? 

  Poesía » De amor
518 0 0

Дълго време мина,
но се още няма забрава.
Защо? Питам аз.
Защо все още си спомням за теб?
Търся отговора във тъмнината,
но така и не го открих...
Затворена дълго време във мрака,
сама обляна във сълзи.

Искам да си тръгна, искам да разбия стените
и отново лъчите да галят лицето ми...
Да чуя смехa, а не плачa
и всичките спомени да заличa.  

© Гергана Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??