Защо Бойко от власт падна?
Защото в държава страдна
калинки и недообразовани хора,
някои от които трябва да са във затвора,
от управление много не разбират
и гаврят се с тези, що умират-
пържоли на кучета дават,
във властта място нямат,
но вместо да се засрамят-
поне от туй, че хора се палят,
мачове играят на терена
и "надминаха" тези от "Герена".
Бойко, хората са най-важни,
ама ти измъкваш се с пиари камуфлажни.
© Георги Todos los derechos reservados