8 jun 2006, 21:45

Защо е така? 

  Poesía
718 0 2

Защо Слънцето свързано е със Луната?
Защо се гонят постоянно?
Защо шумът следван е от тишината
и защо така е непрестанно?

Или нощ ще е, или ден...
може да е тихо, а може и шумно.
Това странно е за мен!
Защо едното следва другото и никога не са заедно?!

Защо и болката така следва любовта...
и никога не я оставя на мира?
Защо от нея иска да остане само празнота!?
Защо не я остави да бъде щастлива както тя се разбира???

© Боряна Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??