Ще си отидем от тоя свят,
уви, ще дойде и моят ред.
Към отвъдното вси вървят -
туй ни е делът клет.
Напрягам аз своята мисъл -
защо сме тъй безсилни,
ала не виждам изход, смисъл,
играе ли си с нас Богът всесилни...
© Георги Todos los derechos reservados