Защо ме излъга?
Защо сътвори обич несъществуваща.
Измъчвам се знаеш ли ти?
Измъчвам се и адски боли.
Казвам, че те мразя,
казвам, че не струваш нищо,
но защо, когато лягам,
пак за тебе мисля?
Защо си пак в сърцето ми ти?
Може би си малка частица,
от угасваща любов.
Частица, която гори съня ми,
частица, която спира дъха ми.
Не знам какво си и не искам да разбирам.
Единственото, което знам, че искам,
е да спра да искам да те имам.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados