Защо ме питаш сигурна ли съм, че те обичам?
Нима не вярваш в това, което казвам?
Защо не питаш дали съм твоето момиче?
А искаш ли да бъда твоето момиче?
Защо не се питаш дали ме обичаш ти?
В нищо не мога да съм сигурна, нали?
А може би греша? Може би греша! Може би.
Може би бързам! Така ли е наистина?
А може би е рано още да се каже, дали?
А ти дали можеш да ми отговориш?
Знаеш ли отговорите на тези въпроси?
Защо ме питаш?
Спри! И сам си отговори. А можеш ли?
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados