12 nov 2011, 22:25

Защо не мога 

  Poesía
388 0 0

ЗАЩО НЕ МОГА

 

Защо не мога още аз да те открия?

Не чуваш ли ти мойте тихи вопли?

Лице разплакано връз твойта гръд да скрия

и мъжка ласка с нежност да ме стопли?

 

След толкова години срещи с хора разни,

които гледат ме с очи студени, ледни,

и приказките и надеждите напразни,

какво да чакам в дните си последни?

 

Но как сега от този свят да си отида,

когато още теб не съм видяла?

Все тебе търсеща и все не те открила,

а все за тебе цял живот мечтала!

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??