10 sept 2008, 6:55

Защо не мога? 

  Poesía » De amor
643 0 2

 

Защо не мога да ти кажа НЕ?
Поне веднъж да бъда силна,
да жъна бурите на диви ветрове,
връхлитащи земята ми безгрижна?

Защо не мога тихо в утринта
изгарящите устни да изтрия - 
с една - едничка капчица роса
лика ти от сърцето да измия?

Защо не могат тези летни дни
да се стопят във зимната забрава
на окованите във лед реки
и теб във миналото да оставят?

© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??