8 dic 2017, 8:33  

Защо не сме хора 

  Poesía » Para niños
1160 1 5

Защо не сме хора,

защо не сме добри, 

защо ден след ден

вършим само злини?

 

Защо не сме любезни, 

защо не сме учтиви?

За да сме добри,

трябва да сме мили.

 

Толкоз ли е трудно

да кажеш "извинявай",

или пък с усмивка

да кажеш "заповядай"!

 

Няма ли в сърцата ни 

капка доброта,

на изпаднали в беда 

да подадем ръка?

© Таня Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Раждане на Добротата »

16 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??