21 mar 2010, 8:13

Защо плача!? 

  Poesía
521 0 2

Пак нощ.

Не, не спя.

Не бълнувам.

Плача.

Ровя

в сърцето си

и разчиствам.

Стари рани лекувам.

Гнилото хвърлям.

Недоверието и лъжата

забравям, че съществуват.

Скрити, тайни долапи

претърсвам,

но се страхувам.

Леко пипам, безшумно,

не говоря,

дори не мисля -

 

aми ако не те намеря?

Ако теб, Любов,

не открия,

какво да сторя?

Теб, Любов,

ако не съм скрила,

защо ровя?

Теб, Любов,

ако не съм спасила,

защо плача!?

27.01.2005.

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса, как съм го пропуснала! Толкова добре, чак до болка, познавам безсънните нощи! Стихът ти е истински! Поздрав!
  • "Ако теб, любов,
    не открия,
    какво да сторя?"

    http://www.youtube.com/watch?v=SweBAAhZwxk&feature=related
Propuestas
: ??:??