По Коледа е светло във душите,
а някъде сълзи изгарят
очи на близките,
загинали в войните...
Нелепости тъй много има по света...
и сто живота даже да живея,
не ще аз, Господи, да разбера
защо са нужни те?!...Немея...
А иска ми се да крещя
и всички хора по земята
да викнат гръмко:
Да, проклинаме войната!
За здрава, мирна и щастлива Нова Година, приятели!
Нека всеки един от нас да допринесе за намаляване на "войните" по пътищата, поне...
Наздраве, бъдете!
© Криси Todos los derechos reservados