29 mar 2018, 2:35

Защо така...? 

  Poesía » Otra
437 0 1

 

Той  ме предаде, а ти защо...?

Смяташ ли, че малко ме болеше?

Вярвах ти! Но ти ме нарани.

Аз те чувствах

толкова близко до сърцето си.

Споделях! Чувствах се спокойна!

Защо ми го причини?

Ще замълча!

Ще напусна твоите дни!

По пътя сама ще тръгна.

Предадена и отново огорчена!

Вече свикнах все да ме боли.

Сърцето отново ми кърви.

Какво се случва не разбирам.

Нима заслужавам всичко това?

Явно да.

Не искам да повярвам.

Намерих утеха, а сега какво?

Оказах се отново с нож забит в гърба.

.................................................

Щом така си решила! Добре!

Ще намеря сили сама да продължа.

© С. П. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невярна приятелка? То, приятелството, е като любовта. Малко са истинските, верни приятели. И ние трябва да сме верни, но не винаги сме. Поздрави!
Propuestas
: ??:??