Аз много пъти ти вярвах,
а малко сякаш го показвах.
Но надеждата ми в теб е непоколебима,
а жаждата... неутолима.
Аз много пъти греших,
а малко грешки си признавах.
Ти прощаваше всяка една,
дори и да не заслужавах това.
Аз много пъти живях,
а малко път извървях.
Но по пътя да те срещна успях
и защо те излъгах - аз не разбрах!
© Десислава Todos los derechos reservados
Поздрави!