30 jul 2010, 21:46

Защото... 

  Poesía
765 0 16

Кога ли се ражда сълзата?

Когато заспи радостта,

когато разцъфва тъгата,

когато умира мигът...

 

Къде ли се ражда сълзата?

Където зимува страхът,

във люлката на вината

под сянката на съвестта...

 

Защо ли се ражда сълзата,

зачената от смъртта?

Защото стихът я прегръща

и храни я любовта...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??