7 jul 2011, 22:29

Защото мракът ме дължи на светлината 

  Poesía
728 0 1

 

Защото мракът ме дължи на светлината,

морето на небето ме дължи

и бурята дължи ме на покоя...

© Светла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??