Искам да изтръгна спомените до един,
искам да отрежа косите,
да прекърша мислите.
И да ме боли -
толкова красиво.
Искам да задоволя жаждата си,
да се къпя в кръв -
и да ме боли,
заради съдбата ми да ме боли.
Искам да ме забравят,
да горя в огъня,
да целувам Ада,
да потъна в мрака.
Искам вярата ми да изчезне,
да бъда наказана,
за това, че не знам как да живея,
и да ме боли - заслужено да ме боли.
© Лора Todos los derechos reservados