2 ago 2017, 11:21

Защото си в мен 

  Poesía » De amor
282 2 1

Когато целуваш..., 
целуваш сърцето ми.
Разтварям се, 
стичам се 
от тръпнеща нежност.
Душата ми гола
приляга точно в ръцете ти.
С очи затворени
стихвам
и се предавам.
На себе си.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??