6 oct 2007, 22:05

Защото те обичам 

  Poesía
685 0 2
Защо ти вярвам аз отново,
защо отново ходя все след теб?
Ти с мен държиш се тъй сурово,
сърцето ти сковано е от лед.
Стоя сама и си повтарям, че те мразя,
макар да знам, че е лъжа.
И знам, че жалко е, но пак в краката ти аз лазя,
защото ти за мене си света.
Опитвала съм се да си отида,
но не мога да забравя твоите очи.
Зная, че където и да ида,
твоят поглед ще ме проследи.
Дори за миг един очите свои да затворя,
пред мен отново се явяваш ти,
а мойте устни тихо шепнат:
"Моля те, до мен бъди!"

© Юлиана Цекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??