Ти казваш ми: "Не ме обичаш!"
А дали за теб това не е така?
Лъжовни думи тихо сричаш,
оставяйки си всеки път отворена врата.
Ти казваш, че съм сляпа и неблагодарна,
че не съм доволна на подадената ми ръка...
Защо си мислиш, че съм тъй бездарна
и че нямам даже мъничко душа?
Ти казваш, че те лъжа,
че оставям скрити хиляди неща...
Защото все повтаряш, че си мЪжа,
затуй ли пак забравяш всичко, дето обеща?
© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados