20 ene 2007, 0:10

Заслужих си! 

  Poesía
811 0 2
Заслужих си лъжите ти бездарни,
заслужих си и хорската мълва,
заслужих си и слава срамна,
заслужих я със честността.

Заслужих си и присмеха просташки,
заслужих всяка дума зад гърба,
заслужих и държанието дивашко,
заслужих го със нежността.

Заслужих си безсънни нощи,
заслужих неспокойни дни,
заслужих и неисканите прошки,
заслужих ги със преданост нали?!

Заслужих всички сълзи във очите,
заслужих всяка пареща тъга,
заслужих си и болката в гърдите,
заслужих ги със загрижеността.

Заслужих си по дяволите ада!
Заслужих всички тез беди,
заслужих си поуката сурова,
че обич се на сила не гради !

© София Ленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??