Я, недей да тъгуваш! Сол по раните - стига!
Този свят е, по принцип, скроен на широко.
Има много любов - зад завоя намига,
само трябва да гледаш малко по от високо.
Я, изтривай сълзите! Имам кърпичка в джоба.
Те, сълзите ти трябва да са само от радост.
Виж Земята - след всяка зимна, мрачна прокоба
се събужда щастлива и изпълнена с младост.
Я, недей да се цупиш, че не стават нещата -
ако нямаш сега, ще го имаш нататък...
Залепи си усмивка, изправи си главата
Не е нужно да мразиш, че животът е кратък.
Я, сега да те видя. Как си хубава, само!
Всяка злоба затрупай в дън гори тилилейски.
РЪсни обич на прага, плюй три пЪти през рамо
и светът да звъни покрай тебе... Засмей се!
© Деа Todos los derechos reservados