28 oct 2012, 20:43

Заспал народ 

  Poesía » Civil
603 1 2

Народът нещастен си нанка.

Скътал е някой лев в банка.

Сега и на него посягат.

С данък върху лихвата го облагат.

 

Бедни хора без работа стоят.

Тъй е като на избори кебапчета ядат.

В тая държава няма перспектива.

Що не търсиме някаква алтернатива?

 

Тъй вече двадесет и три години

търпиме властници нетърпими.

Въобразяваме си, че нещата ще се оправят,

но онези горе не се справят.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Супер!
  • Сега сипи по една ракия, за да е ясно, че става само за приказки на маса, но не и за публикуване в сайт за литература.
Propuestas
: ??:??