16 jul 2017, 14:48

Заспи 

  Poesía » Otra
526 0 1

Заспи леко като мъничко дете,

затвори очи под синьото небе.

 

Изпрати с усмивка светлият ден,

прегърни всеки хубав спомен за мен.

 

Отпрати всяка лоша мисъл и тревога,

заспи близо до мен, защото без теб аз не мога.

 

Заспи, нека сънуваме двама,

дори и теб до мен да те няма.

© Венцислав Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??