8 ene 2017, 10:18

Заспивам будна 

  Poesía » De amor
380 0 5

Заспивам топло пухче доброта,
самотно ми е... грозно е, студено,
навсякъде тотална слепота,
в съня ми е кокичено зелено.

И бягам... неразплетена следа,
и бягам... неоткъснато кокиче,
заспaлa  във окото със сълза,
в съня си се усмихвам... пак момиче.

Живея там и страстно, там ме любиш,
душата ми,  без ласките замръзва,
завиваш ме със обич...  в миг се губиш,
зеленото,  в съня ми се изплъзва.

Събуждам се...  възглавницата пари,
очите омърлушено проглеждат,
денят усмихнат, пак на бал ме кани,
със маски,  във които се оглеждам.

Пак будна спя... а ти си тъй далече...



 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??