Заспиваше ли? Май, че те събудих.
Прости ми, че дойдох при теб сега…
Д.Дамянов
В съня ти влязох тайнствено и лудо
и наруших спокойствието на мига.
Не исках да те будя.
Ще седна тихичко, до теб сега
и ще те галя с поглед, вдъхновена.
Ще бъда нежна, може би, смутена -
но сърцето ми ще бие лудо.
И в него трепва светлинка.
Не се буди!
И продължавай да сънуваш.
А аз ще се любувам тайно на мига.
Ще бдя над теб и скришом пак ще те целувам…
Нали отново мен сънуваш?
© Нели Todos los derechos reservados