Странна ми е тази тишина..
Внезапно става ми горещо.
В такива дни (от опита твърдя)
непременно ще се случи нещо!
Това затишие ме притеснява.
Но нетипично съм спокойна
(принципно не съм такава).
Ще се случи нещо... Скоро!
Или съдбата пак ще ме удари,
наказвайки ме да се влюбя,
или пък другаде ще се опаря -
ще тръгна някъде, ще се загубя...
Не знам какво, но го очаквам!
Такъв момент се предусеща...
Не мога да объркам тишината!
Определено ще се случи нещо!
© Todos los derechos reservados