Ех, не мога да свикна,
все въстава душата,
как със мир да откликна,
как да спра в тишината?
Знам че правдата в мене,
не е никаква правда
и че в грешното време
все съм точка отправна,
вироглава, ината
и по дух несломима...
Може би затова съм
твоя грижа любима?
© любимка Todos los derechos reservados