Затвори очи и ме погледни със сърцето си,
надникни в душата ми и се слей с мен.
Погледни ме! Това съм аз.
Без лъжи и преструвки. Сега съм истинска.
Затвори очи и ме погледни със сърцето си,
надникни в душата ми и се слей с мен.
Усещаш ли болката? Изгаря ме!
Превръща всичко в пепел - и мислите,и спомените,и мечтите ми...
Затвори очи и ме погледни със сърцето си,
надникни в душата ми и се слей с мен.
Укроти болката. Тацувай с мечтите ми.
Бъди лъжата, която ще облека утре.
© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados