З А В Е Т Н О С Т
Актуалното настояще е трансмисия,
която предава относителната автентичност на миналото,
към перспективата на евентуални бъдещи мигове,
с усета за първичната сила на героичната им сюблимност.
Холистичната компактност на органите и системите в тялото
е проекция на Космичната Иманентност
във Времето и Пространството с идея за организирана цялостност,
движеща се мощно в Безкрая на Божествена Вечност...
09.09.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados