Български мои чада,
бъдете във Бога вии стройни
съдбата на тази страна
дайте на хора достойни
Колко ли пъти напред
този модел ще повторим
народът ни горък и клет
за истина сам да се бори
Дайте България на тези
които за вас да милеят
и да се борят със страст
всички добре да живеят
Това е и моят завет
дух, истина следвайте мъдро
България вовеки напред
във времето ще пребъде
© Росица Георгиева Todos los derechos reservados