Човешка безкрайност, излъчване в бяло,
и бръчици в топла усмивка,
вълшебна потайност, в мечта покривало,
до теб съм голяма щастливка.
Лицето обичам, душата ти също,
копнея за ласки безбрежни,
сърцето ти дадох, за мен неприсъщо,
да, друга съм, ти ме разнежни.
Очи тъй красиви, обагрени в сила,
и устни, преляли в стомана,
а аз топло пухче, във теб съм се скрила,
завинаги в теб ще остана.
© Неземна Todos los derechos reservados