Завивките на разума
разкъса
и гладен се събуди
Рискът.
Изтупа на страха
прахта.
Изглади истината.
И тръгна
преди изгрева на вярата
по стъпките на
плачеща мечта,
на свободата
да открие замъка,
да надхитри смъртта…
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados