Крила от леш висят прекършени
от гърбовете на разбити “Вчера”
Не желая близост с тях
Не понасям миризмата
Но
като съмнения пристигат лешоядите
със скоростта на тъмнината
да спасят немъртвите от погребение,
да ги доведат при мене,
Перата хищници на крилата жертви;
Сам заставам зад оръдията
Призовавам всички по бойните постове
И започват да валят изкопани доказателства,
Че заровената томахавка често
бумеранг е, търсещ изпълнение
с новооткритата мъст
На първична съзнателност
Горяща с лудостта
На неутолимо любопитство
© Todos los derechos reservados