Понякога се случва да избягаме
на чувствата в поредния завой
и любовта си безпощадно да разкъсваме,
безмилостно във темпериран строй.
Понякога се случва да мълчим,
да заглушаваме виновно всеки зов
и пламъка нетраен да гасим
на вечната, нетленната любов.
© Геновева Христова Todos los derechos reservados
А иначе е хубаво, че оставаш цял следкатастрофално.