15 oct 2014, 11:12

Завръщане 

  Poesía » De amor
409 0 2

 

Рисувай ме,

рисувай ме със устни,

и не от глина,

а от себе си изваяй                    

изгубената ми душа,           

която съм оставила

по друми прашни,

докато бродех                             

в търсене на любовта.

Накарай ме да разбера,

че е прекрасно да съм цяла

чрез сливане на тяло и душа.

Рисувай ме,

обличай ме в забрава

и нека слънцето да свети

вътре в мен сега.

Магията на пръстите ти

щом усетя

ще се завърна в себе си,

внезапно осъзнала,

че хубаво е

пак да бъда у дома.

 

02.07.2014г.

© Таня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, така е. Благодаря от сърце!
  • Много хубаво стихотворение:
    Магията на пръстите ти
    щом усетя
    ще се завърна в себе си,
    внезапно осъзнала,
    че хубаво е
    пак да бъда у дома.
    След дълго странстване завърнала се у дома при любимия.
    Какво по-хубаво от това?
    Поздрав и хубав ден!
Propuestas
: ??:??