Ще тръгнеш - може би насила
да търсиш свойта самота.
А зад усмивки болка скрила
аз тайничко ще съгреша -
ще ти измислям грехове,
ще те намразвам и отричам,
а бедничкото ми сърце
ще продължи да те обича.
И ще дочака търпеливо
изстраданата си Голгота.
Ще те прегърна мълчаливо,
защото Ти си ми живота.
© Мартина Димова Todos los derechos reservados