16 may 2009, 13:30

Завръщане 

  Poesía » De amor
571 1 3

                   Завръщане

 

От дълъг път отново се завръщам

и спирам пред дома си през нощта.

В тъмните прозорци пак поглеждам

и виждам там запалена свещта.

 

Аз зная, че не ме очакваш,

навярно си заспала във нощта.

И нямаше с кого да разговаряш

в изминалите дни във самота.

 

Внимателно открехвам аз вратата,

пристъпвам към леглото и пламтя.

А тялото ти свежо в белотата

ме кара пак във огън да горя.

 

Пробуждаш се и тръпнеш нежно,

тъй сладка и чаровна в любовта.

В екстаз притискаме се силно,

отдаваме се двама на страстта.

© Пепа Райчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??