17 ene 2017, 8:51

Завръщане 

  Poesía » Civil
469 1 2

Отново се връщам,

където ми е мястото.

Не съм кралица,

че да абдикирам.

Без друго само

в белия лист

и в писалката

радост намирам.

© Лиляна Стаматова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??