Завръщането винаги боли
особено когато си виновен.
В сърцето ти, забити сто игли
превръщат топлината в ясен спомен.
А иначе не плачеш. Няма как.
Сълзите свършиха се много бързо.
Висящи некролози – смъртен знак.
Висяща тишина дъха ти връзва.
Спокойствието тук е вече кът,
“Прости ми” се изтърка до небето.
А демоните нощем с теб не спят,
и впиват се вините във сърцето ти.
Ще тръшнеш утре входната врата
и буца в гърлото ти е ще приседне.
Дъхът ти спира. Болка по кръвта
ще носиш, щом обичаш до последно.
© Деница Гарелова Todos los derechos reservados