10 may 2013, 11:41

Завръщане на любовта 

  Poesía » De amor
441 0 2

Сега е пролет, а в сърцето - есен.

Не мисля туй да е дори заблуда.

Така животът хич не ми е лесен

и в мен нахлува днеска мисъл луда.

 

Да търся твойте топли, меки длани

и устните ти някъде заспали.

Да ме прегърнеш също като лани

и целувка в мене огън да разпали.

 

И тази есен в пролет да навлезе,

и слънцето към мен да се обърне.

Небето пък в очите ти да слезе

и любовта при нас да се завърне.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??