Зад хоризонта е мечтата
и там е другото море.
За календара – друга дата
и там е другото небе.
А времето – часовник златен,
измерва гръдния му пулс.
И спомен – от далече пратен,
поддържа твърдо този курс.
Че там – на кея – под луната
отлитат нощни ветрове
и във душата на жената
се раждат нови светове.
И ще се слеят дни и нощи
на сладкия му морски бряг,
за да забрави всички пощи
изпратени от минал сняг.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Влад!
Благодаря за посещението и за оценките! Радвам се, че харесвате! Поздрави!!