Аз нямам вечности, които да ти дам,
в една такава нявга се изгубих,
и няма мостове със рози и цветя
и приказки от скърпени илюзии.
Завръщаш ли се, нямаш дом при мен,
а пепел от изстинали истории.
Животът с теб премного ми отне,
живяла съм в порутени декори..
© Веселина Колева Todos los derechos reservados