Търкулвам си очите в кръг по пода.
Въртят се в свиваща спирала.
Дочувам шепот с устните на Юда
- устни с изтрито червило да искат.
Нямам вече нищо за разпъване.
Имам дом и скромна самота.
Виждам двойка лебеди да плуват,
но те не виждат моята сълза.
Завърналата се любов е само болка
- нейната сестра.
© Станислав Русев Todos los derechos reservados