4 feb 2007, 0:56

Завързах ветровете... 

  Poesía
689 0 13

Завързах ветровете и крилата им,
изсушили очите ми от плач.
Любов такава да гори  душата ми,
възможна ли е... таз жарава.
В умора да заспиват световете,
подгонени в съмнения и страх,
след тях да тичам в сънищата си,
и да събирам в шепите си прах...
Завързвам си очите и сърцето,
и тихо чакам - зъзнеща - пак утрини,
във себе си се моля срещу бурите
да пощадят, поне душата ми.
Изгарям, като лист във огън,
и чезнат думите неказани.
Изписаните мисли по стъклата,
изтичат бавно пред дъха ми...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??