Здравей. Здравей, моя любов.
Как си? Има ли в живота ти някоя нова?
Има ли друга, има ли, кажи,
има ли тя красиви очи?
Има ли със нея красиви мечти?
Има ли ги в очите онези искри?
Има ли любов в сърцето да гори?
Или още от нашта те парят искри(те).
© Ангелина Todos los derechos reservados